DRAMA NESTIUTA DIN VIATA LUI EDWARD SANDA, LOGDNICUL CLEOPATREI STRATAN.

Edward Sanda trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cleopatra Stratan, pe care a cerut-o de soție în urmă cu câteva luni, însă în spatele imaginii perfecte se ascunde o adevărată dramă.

Edward Sanda a cucerit inimile românilor cu piesele sale, dar și în urma poveștii de iubire pe care o trăiește de ceva timp cu fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra. Ce nu știu mulți dintre fani, însă, este faptul că acesta a mai fost îndrăgostit, însă prima lui iubită a murit.

În cadrul unui interviu, logodnicul Cleopatrei Stratan a mărturisit că s-a îndrăgostit pentru prima dată în clasa a opta, însă, iubita lui de atunci a murit în urma unui incident nefericit.

”Prima dată m-am îndrăgostit în clasa a opta. Am avut o poveste de dragoste adevărată. Mi-aș fi dorit să fie de lungă durată, dar, din păcate, ea s-a ridicat la cer. În timp ce făcea duș a murit de la nu știu ce gaze. Când am aflat, n-am dormit în noaptea aceea, am fost în șoc, trebuia să ne întâlnim. Iar după aceea, oamenii din jurul meu m-au susținut și așa am putut trece peste ușor, ușor”, a spus Edward Sanda, la Antena Stars.

Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan

Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan chiar de ziua ei de naștere, când a împlinit 18 ani.

”Mi-am dorit foarte mult să fie un moment intim și să fim doar noi doi”, a povestit Edward, care s-a pregătit foarte mult pentru alegerea inelului de logodnă.

”Complice” și ajutor i-a fost mama lui, alături de care a umblat prin foarte multe magazine. ”A fost o nebunie, am intrat, cred, în toate magazinele chiar și de câte 5-6 ori, pentru că îmi doream să găsesc acel inel perfect pentru ea. Am trăit ceva emoții și în privința dimensiunii, pentru că nu am avut cu mine un alt inel de model și nu știam exact mărimea. Dar s-a potrivit perfect!”, adaugă Edward Sanda.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *