ANDREEA BALAN, SCHIMBARE DE LOOK: CUM S-A TUNS SI S-A POZAT!

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu cel mai recent pictorial. Cântăreața a suferit o schimbare de look, care s-a dovedit pe gustul admiratorilor ei.

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu cel mai recent pictorial. Cântăreața a suferit o schimbare de look, care s-a dovedit pe gustul admiratorilor ei.

Andreea Bălan a renunțat la părul lung și acum arată spectaculos cu o tunsoare de tip lob. Însă vedeta a atras mai mult atenția cu outfitul său ultra sexy, decât cu noua tunsoare.

Cântăreața a pozat într-un costum de latex mulat și decoltat, care i-a pus perfect formele în evidență.
Fanii au fost încântați de felul în care arată “noua Andreea Bălan”. “Doamne, ce schimbare de look! Dacă nu vedeam numele tău, credeam că este altcineva! Incredibil de frumoasă, abia aștept și restul pozelor”, a spus o fană.

“Ești superbă, mereu ne surprinzi frumos”, este concluzia fanilor.

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea, tatăl fiicelor ei, iar la scurt timp și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint. Aceasta a refuzat, însă, să vorbească despre povestea de iubire pe care o trăiește.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

În plus, Andreea Bălan mai spune că îl are în pemanență aproape pe iubitul Tiberiu Argint. ”N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic.

Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mai spus artista.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *